Wholesale

Naše poslanstvo je skrb za zanesljivo, varno oskrbo lekarn in drugih kupcev z zdravili, medicinskimi  pripomočki in ostalimi izdelki, ob upoštevanju vseh zahtev za ohranjanje kakovosti izdelkov.

Skladno s filozofijo najvišjih standardov kakovosti skrbimo za nenehno izboljševanje vseh procesov ter za rast individualne in kolektivne kompetence zaposlenih. Rezultati so vidni skozi vedno višje ocene poslovne uspešnosti ter vedno višje zadovoljstvo partnerjev in zaposlenih.

Dejavnost prometa na debelo z zdravili in medicinskimi pripomočki opravljamo na podlagi dovoljenja Javne agencije za zdravila in medicinske pripomočke. Izdano dovoljenje za promet z zdravili obsega promet tudi s prepovedanimi drogami, zdravili, ki se hranijo pod posebnimi pogoji (2-8°C) in rizičnimi zdravili. Zdravila v skladu z veljavno zakonodajo dostavljamo le registriranim kupcem, pri čemer skrbimo za zanesljivo, varno in pravočasno oskrbo lekarn in ostalih kupcev z zdravili, medicinskimi pripomočki in drugimi izdelki. Storitve opravljamo učinkovito, odgovorno in strokovno, s ciljem ohranjati kakovost izdelkov.

Contact us


  LL Grosist d.o.o.
  Komenskega ulica 11
  1000 Ljubljana

  tel.:  +386 1 230 61 20

  Copyright © 2022 LL Grosist d.o.o. . Vse pravice pridržane.
  crossmenuchevron-down